kontajnery

Sháníte bydlení a stále se vám nedaří najít vhodný prostor, který by splňoval vaše představy? A co takhle kontejnery? Chytáte se za hlavu a a říkáte si, co je to za nesmysl? Není to žádný nesmysl. Stavby z obytných kontejnerů přinášejí celou řadu výhod, stejně tak jako sanitární kontejnery.

Co bydlení v kontejneru nabízí

Proč si pro výstavbu rodinného bydlení vybrat jako základ kontejner? Protože výstavba z něj je velmi rychlá a lze ji realizovat v kteroukoli roční dobu. V porovnání s klasickou stavbou rodinného domu vyjde mnohem levněji. Celý systém nabízí velmi dobrou variabilitu, která se snadno podřídí vašim požadavkům. Provedení celého systému je velmi kvalitní a celková stavba je mobilní. Můžete ji kdykoli demontovat a snadno přemístit na jiné místo. Velkou výhodou je i snadné doplnění stavby nejen o jednotlivé prvky, ale i celé moduly. Díky tomu se nejen v bydlení, ale i při jeho výstavbě otevírá široké pole různých variant, které splňují i ty nejnáročnější požadavky na současný styl bydlení.
Kontejnerové stavby jsou vhodné jak pro dočasné, tak i trvalé bydlení, lze je libovolně rozšiřovat a zvětšovat o nové moduly, lze je využít pro celou řadu sestav o různých rozměrech. Nabízejí všestranné využití.

Kde všude lze kontejnery využít

Jak již bylo výše řečeno, kontejnerovou výstavbu lze, díky její variabilitě, využít pro celou řadu staveb. Kromě klasického bydlení lze pomocí kontejnerových sestav vybudovat administrativní budovy, kanceláře a sídla firem. Jsou ideální volbou pro rychlou výstavbu budov pro školky a školy. Mohou posloužit jako ubytovny a studentské koleje. Podnikatelé je mohou využít na stavbu restauračních zařízení nebo jako stánky rychlého občerstvení. Nabízí se jejich využití i pro sportovní kluby jako šatny, zázemí pro sportovce nebo dokonce tělocvičny. Jsou ideálním pomocníkem pro výstavbu mobilních zařízení na stavbách a skladové kontejnery lze využít jako mobilní i stálé skladovací prostory.

Pokud vás zaujaly možnosti využití těchto kontejnerů, navštivte stránky společnosti PEGAS

Související články:

Domy z kontejneru, hudba budoucnosti?
Objevte rozmanité využití kontejnerů

   

REKLAMA

Zdraví